ANASAYFA Ekonomi Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşlara özel 400 TL kampanyası duyuruldu

Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşlara özel 400 TL kampanyası duyuruldu

Aralık ayı için Garanti Bankası tarafından yapılan son kampanyaya göre emekli vatandaşlara özel bonus fırsatları yayımlandı.
YAYINLAMA: 02 Aralık 2023 / 16.41
GÜNCELLEME: 02 Aralık 2023 / 16.41
YAZAR: Gülcan Özer

Aralık ayı için Garanti Bankası tarafından yapılan son kampanyaya göre emekli vatandaşlara özel bonus fırsatları yayımlandı.

Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşlara özel 400 TL kampanyası duyuruldu

Garanti Bankası tarafından milyonlarca emekli için kampanya duyuruldu. Yapılan açıklamalara göre ilk defa kredi kartı sahibi olacak emekli ve maaş müşterilerine özel bonus fırsatlarının sunulacağı ifade edildi. Bu kapsamda 1000 TL'lik harcamalara özel hesaplara anında 400 TL bonusun aktarılacağı öğrenildi. 

GARANTİ BANKASI'NDAN EMEKLİ VE MAAŞ MÜŞTERİLERİNE ÖZEL KART KAMPANYASI! 

Hem emekli maaşını garanti bankasından alan hem de maaşını garanti bankasından alan kişiler için duyurusu yapılan bu kampanyaya göre ilk defa bonus kredi kartı sahibi olan müşterilerin 1000 TL'lik harcamalarına özel 400 TL bonusun aktarılacağı öğrenildi. Bu çerçevede kişilerin hangi tarihler arasında başvuru yapması gerektiği ve kampanya dahilinde hangi kartların bulunması gerektiği hakkında bilgilendirme yapıldı. 

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI! 

Garanti Bankası'nın resmi internet adresinden duyurulan bu kampanya kapsamında kişilerin bilmesi gereken tüm kampa detayları şu şekilde verildi;

İlk defa bonus kredi kartı sahibi olacak emekli ve maaş müşterilerimiz için geçerlidir. 1000 TL’lik harcamanın yeni alınan kredi kartından yapılması zorunludur.

 Harcamanın 15 Aralık 2023 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Bonus kullanım aralığı : 21 Aralık – 21 Ocak 2024 ’tür. Kullanılmayan bonuslar 22 Ocak 2024 tarihinde geri alınacaktır. 

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus kartlar dahildir. Money, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç ve Altın Bonus kartlar dahil değildir. Kampanyaya sanal kartlar ve ek kartlar dahil değildir.

 Kampanyaya Emekli Promosyon kampanyası kapsamında ödül kazanmış müşteriler dahil değildir. Bir müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir. 

Yapılacak 1000 TL harcama için Bonus üye işyeri / Garanti Pos zorunluluğu yoktur. Mevcutta kartı olan bir müşteriye yapılan 2. kart satışları kampanyaya dahil değildir. 

Kampanyanın harcama kısmına düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans, taksit ödemeleri işlemleri dahil değildir.

Yapılan bu duyurular çerçevesinde yapılacak olan harcamalara otomatik ödeme talimatı, fatura ödemeleri, vergi ve nakit avans kullanımlarının dahil olmadığı, kampanyaya katılan müşterilerin ise 15 Aralık 2023 tarihine kadar harcama yapmasının gerektiği belirtildi. Detaylar Garanti Bankası'nın resmi internet adresinde belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücret zammında masadaki rakam açıklandı!

Asgari ücret zammında masadaki rakam açıklandı!