ANASAYFA Sağlık Soprano Titanium ile Buz Lazer Epilasyon Mümkün

Soprano Titanium ile Buz Lazer Epilasyon Mümkün

Soprano Titanium, ödüllü Soprano Ice lazer epilasyon sistemlerinin en yeni versiyonudur. Günümüzde mevcut olan lazer epilasyon yöntemlerinin eksikliklerinin giderilmiş halidir.
YAYINLAMA: 01 Şubat 2024 / 18.28
GÜNCELLEME: 01 Şubat 2024 / 18.29
YAZAR: Serhat Karaman

Soprano Titanium, ödüllü Soprano Ice lazer epilasyon sistemlerinin en yeni versiyonudur. Günümüzde mevcut olan lazer epilasyon yöntemlerinin eksikliklerinin giderilmiş halidir.

Soprano Titanium ile Buz Lazer Epilasyon Mümkün

Soprano Titanium, ödüllü Soprano Ice lazer epilasyon sistemlerinin en yeni versiyonudur. Günümüzde mevcut olan lazer epilasyon yöntemlerinin eksikliklerinin giderilmiş halidir. Medikal estetik pazarı için enerji bazlı çözümler sunan Alma Lasers firması tarafından geliştirilen Soprano Titanium, etkili ve kalıcı sonuçları üstün konforla birleştirmiştir. 4 cm² genişlikteki aplikatörü ve gelişmiş soğutma sistemi ile lazer epilasyon uygulamaları artık çok daha hızlı gerçekleşmektedir. Soprano Titanium gelişmiş teknolojileri ve sunduğu çeşitli avantajları ile Lazer Epilasyon merkezlerinin tercih ettiği lazer epilasyon yöntemi olmuştur.

Soprano Titanium, öncü bir yaklaşımla üç kombine dalga boyunun faydalarından yararlanarak profesyonel lazer epilasyon dünyasında sonuç odaklı yeni bir çözüm yaratır. Ayrıca cildi uygulama boyunca sürekli olarak soğutan ve tüm tedavi boyunca konfor sağlayan IcePlus adlı benzersiz bir soğutma sistemine sahiptir. IcePlus sistemindeki soğuk safir uç, saç köklerinin tahrip edildiği derinlikte ısıyı korurken cilt yüzeyinde de yanık riskini de en minimum seviyeye indirir. Buz lazer epilasyon merkezlerini tercih eden hastalar istenmeyen kıl ve tüylerinden neredeyse ağrısız bir şekilde ve kalıcı olarak kurtulabilir.

Soprano Titanium, lazer epilasyon yöntemi diğer lazer epilasyon tedavilerinden birçok açıdan farklıdır. Soprano Titanium ile gerçekleştirilen seanslar sırasında, patentli SHR (Super Hair Removal) Teknolojisi ile kıl folikülleri kademeli olarak ısıtılır. Çoklu lazer atımları ve masaj yapar gibi hareket ettirilen başlık sayesinde, yoğun ısı hissedilmez. Özel 3D teknolojisine sahip Soprano Titanium, etkili üç lazer dalga boyunu tek bir aplikatörde birleştirir. Aplikatör sayesinde aynı anda farklı doku derinliklerini ve kıl folikülü içindeki farklı anatomik yapıların hedeflenmesi sağlanır. Buz Lazer epilasyon merkezleri, Soprano Titanium cihazları ile hastalarına masaj konforunda seanslar ile kalıcı sonuçlar sunar. 

Soprano Titanium Hakkında En çok Sorulanlar 

Soprano Titanium Kanser Yapar Mı?

Lazer epilasyon 1997 yılında FDA onayını almıştır. Bu da lazer epilasyonun vaat ettiği tedaviyi yaptığını ve bu tedaviyi yaparken çevre dokuya zarar vermediğini klinik çalışmalarla kanıtlamış olduğu anlamına gelir. Lazer epilasyon uzun yıllardır tüm dünyada uygulanmaktadır ve uygulamaya bağlı tek bir kanser vakası bildirilmemiştir. Soprano Titanium 80’den fazla ülkede uygulanan FDA onayına sahip güvenli bir sistemdir. Hakkında birçok klinik çalışma mevcuttur. Soprano Titanium kanser yapmaz.

Soprano Titanium Gerçek Buz Lazer Midir?

Soprano Titanium gerçek Buz Lazer cihazıdır. Buz Lazer sadece Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan patentli bir markadır. Bu üç cihaz dışındaki hiçbir cihaz gerçek Buz Lazer cihazı değildir. Buz Lazer Epilasyon merkezleri FDA onaylı orijinal cihazlar ile hizmet vermektedir.  

Buz Lazer seans fiyatlarına nasıl ulaşılır?

FDA onayına sahip ve Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı Gerçek Buz Lazer cihazları ile faliyet gösteren, Buz Lazer Epilasyon merkezlerine www.buzlazer.com linkinden ulaşabilir ve seans fiyatları için daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Advertorial Haber

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nefesler Tutuldu! AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı 18 Ocak'ta

Nefesler Tutuldu! AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı 18 Ocak'ta