ANASAYFA Ekonomi Halkbank 70.00 TL ihtiyaç kredisi veriyor

Halkbank 70.00 TL ihtiyaç kredisi veriyor

Halkbank tarafından yayımlanan son ihtiyaç kredisine göre nakit ihtiyacı duyanlar için anında 70 bin TL ihtiyaç kredisinin verileceği öğrenildi.
YAYINLAMA: 02 Aralık 2023 / 20.38
GÜNCELLEME: 02 Aralık 2023 / 20.38
YAZAR: Gülcan Özer

Halkbank tarafından yayımlanan son ihtiyaç kredisine göre nakit ihtiyacı duyanlar için anında 70 bin TL ihtiyaç kredisinin verileceği öğrenildi.

Halkbank 70.00 TL ihtiyaç kredisi veriyor

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar dikkat! Halkbank tarafından yayımlanan son kampanyaya göre nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için toplamda 70 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi. Bu kapsamda başvuru yapacak olan kişilerin sağlaması gereken başvuru şartları ve detaylarına da yer verildi. Son dönemde emekli vatandaşların ihtiyaçlarının artmasının ardından bankalar tarafından verilen kredi kampanyaları gündem olmaya başladı. 

Bu kapsamda kişiler tarafından yapılacak olan başvurular sonucunda farklı oranlarda kredilerin verilebileceği ifade edildi. Bu çerçevede Halkbank tarafından Özel Sektör İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında özel sektör çalışanı vatandaşlara 70 bin TL verileceği öğrenildi. Gerekli olan şartlar ve detaylar ise banka tarafından açıklandı.

 HALKBANK 70 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERECEK! 

Nakit ihtiyacı duyanlar için Halkbank tarafından yayımlanan son kampanyaya göre özel sektör çalışanlarına özel toplamda 70 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi. Bu kapsamda gerekli olan ödeme planı banka tarafından şu şekilde verildi;

Kredi Tutarı = 70.000 TL 

Vade Sayısı = 24 Ay 

Aylık Ödeme Tutarı = 5.139,79 TL 

Faiz Oranı = %3,95 

Toplam Geri Ödeme = 123.354,96 TL 

BAŞVURU DETAYLARI BELLİ OLDU! 

Halkbank tarafından yapılan son açıklamalara göre kişilerin başvuru yapabilmesi için bazı başvuru şart ve detaylarını sağlaması gerekmektedir. Bu kapsamda gerekli olan başvuru şartları şu şekilde verilmiştir;

 Başvuru Şartları 18 yaşını doldurmuş olmak. 

Nüfus cüzdanı, pasaport ve ehliyet gibi geçerli bir kimlik belgesine sahip olmak. 

Kredi notunun 1,100 puan ve üzerinde olması 

Kredi başvuru formu. 

TCMB'nın kara listesinde olmamak. 

Belgelenebilir bir gelire sahip olmak. 

İkametgahını belgeleyebiliyor olmak gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR? 

Gerekli olan başvuru şartlarını sağlayan vatandaşlar bununla birlikte Halkbank'ın mobil ve internet bankacılık hesaplarının yanı sıra mesai saatleri içerisinde şubelere de giderek başvuru işlemlerini tamamlayabilmektedir. 

Tüm bu başvuru işlemleri için kişilerin Halkbank müşterisi olması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan kişilerin bu esnada başvuru formu, nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi, kişinin çalışma durumuna göre gelir belgesi ve şubece istenebilecek diğer belgeleri tamamlayarak teslim etmesi gerektiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İkinci el otomobilde yüzde 30 oranın fiyat düşüşü yaşanıyor!

İkinci el otomobilde yüzde 30 oranın fiyat düşüşü yaşanıyor!