ANASAYFA Ekonomi Halkbank emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

Halkbank emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emeklilere ödemeler yapılmaya devam ediliyor. Halkbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödüyor?
YAYINLAMA: 19 Kasım 2023 / 08.36
GÜNCELLEME: 19 Kasım 2023 / 08.36
YAZAR: Gülcan Özer

Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emeklilere ödemeler yapılmaya devam ediliyor. Halkbank emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödüyor?

Halkbank emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

Bankaların emeklilere yönelik uygulamaları devam ediyor. Bu uygulamalar arasında en çok dikkati çeken ise emekli maaş promosyonları oluyor. Bu kampanya ile beraber emekliler karşılıksız nakit ödemeler alabiliyorlar. Emeklilerin bütçelerine küçük de olsa bu yolla bir destek sağlanırken ne kadar maaş promosyonu alınacağı merak konusu olabiliyor. 

ÖDEMELER BANKADAN BANKAYA DEĞİŞİYOR 

Emeklilere yönelik ödenen emekli maaş promosyonları bankadan bankaya değişiyor. Bu değişik tarifeler bankalar arası rekabetten kaynaklanıyor. Emekli müşterilerin sayısını yeterli görmeyen ve artırmak isteyen bankalar daha fazla tutarda maaş promosyonu ödemesi yapabiliyorlar. Ancak SGK tarafından asgari tarife belirlendi ve bankalar bu tarifenin altına inemiyorlar. Emekli maaş promosyonlarını yükseltmek bankaların elindeyken düşürmek onların inisiyatifinde olmuyor. 

HALKBANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI!

 Halkbank Türkiye’nin en çok emekli müşteriye sahip bankaları arasında başı çekiyor. Emeklilerin bu tercihinde Halkbank’ın kamu bankası olması etkili oluyor. Emeklilere maaş promosyonu ödemesi yapan Halkbank bu ödemeleri 3 yıllık promosyon sözleşmesi karşılığında yapıyor. 

Emekliler bu 3 yıllık sözleşmeyi yaparak bankaya 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyorlar. Ardından ise banka bu söz karşılığında müşteriye maaş promosyonu ödemesi yapıyor. 

Emeklilere Halkbank tarafından şu tarife üzerinden maaş promosyonu ödemesi yapılıyor: 

Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlara 3.000 TL, 

Emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL, 

Emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL, 

Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. 

Emekliler maaşlarını Halkbank’a taşıyarak bu ödemeleri almaya hak kazanıyorlar. Bu şekilde Halkbank’ın emekli maaş müşterisi olanlara bu banka tarafından ek imkanlar da sağlanabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
WhatsApp'a tarihe göre mesaj arama özelliği geliyor

WhatsApp'a tarihe göre mesaj arama özelliği geliyor