ANASAYFA Ekonomi İş Bankası'ndan 250 Bin TL limitli anında ihtiyaç kredisi kampanyası

İş Bankası'ndan 250 Bin TL limitli anında ihtiyaç kredisi kampanyası

Nakit paraya ihtiyaç duyan kişilere yönelik olarak İş Bankası anında ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.
YAYINLAMA: 10 Kasım 2023 / 20.40
GÜNCELLEME: 10 Kasım 2023 / 20.40
YAZAR: Serhat Karaman

Nakit paraya ihtiyaç duyan kişilere yönelik olarak İş Bankası anında ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

İş Bankası'ndan 250 Bin TL limitli anında ihtiyaç kredisi kampanyası

Yükselen enflasyon vatandaşın nakit paraya olan ihtiyacını günden güne arttırırken İş Bankası tam bu noktada devreye girdi. Kredi çekmek istiyorum diyen müşterilerine yönelik olarak İş Bankası anında ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. 

Anında kredi başvurusu yapmak isteyen kişilere yönelik olarak İş Bankası kredi limitini 250 bin TL olarak belirlerken kredi vadesi ise limite göre en 36 aya kadar çıkabilecek. Kredi başvurusu yapan kişiler için faiz oranı ise kredi notuna göre banka tarafından belirlenecek.

İŞ BANKASI ANINDA İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR? 

Nakde sıkışan ve krediye ihtiyaç duyan müşterileri için İş Bankası devreye girerken kredi paketinde öne çıkan en önemli özellik başvurunun internetten yapılması. İş Bankası kredi başvurusu tüm İş Bankası şubeleri üzerinden yapılabileceği gibi aynı zamanda İşCep, İnternet Şubesi veya Bankamatiklerden de yapılabilecek. Böylelikle kredi çekmek istiyorum diyen kişiler haftanın her günü ve günün her saati, istedikleri anda krediye erişim sağlayabilecekler.

 İŞ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ? 

Merkez Bankası tarafından uygulamaya alınan parasal sıkılaşma politikası nedeniyle kredi faiz oranları hızla yükselmeye devam ederken ihtiyaç kredisi faiz oranları en çok yükseliş gösteren kredi paketi olarak öne çıkmıştı. İş Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 3,74 olarak uygulanırken söz konusu oran kişinin kredi notu ve kredi siciline göre belirleniyor.

 Bu nedenle standart bir oran belirleniyor ancak kredi başvurusunda kişinin kredi notuna göre bu oran değişkenlik gösterebiliyor. İhtiyaç kredisi vadesi ise BDDK tarafından yapılan yasal düzenleme nedeniyle çekilecek olan kredi limitine göre değişiyor. 50 bin liraya kadar olan kredi paketinde vade sınırı 36 ay olarak belirlenirken, 100 bin liraya kadar olan kredi limitinde 24 ay ve bu tutarı aşan kredi paketlerinde ise 12 ay ile sınırlandırılmaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ev sahiplerinin kiraya yüzde 25’ten fazla zam yapma formülü!

Ev sahiplerinin kiraya yüzde 25’ten fazla zam yapma formülü!