ANASAYFA Ekonomi Toyota Corolla fiyat listesi Aralık 2023 belli oldu!

Toyota Corolla fiyat listesi Aralık 2023 belli oldu!

Sıfır kilometre otomobiller için firmalar Aralık ayı fiyatlarını açıklamaya başladılar. Toyota Corolla fiyatları ne kadar oldu?
YAYINLAMA: 03 Aralık 2023 / 21.34
GÜNCELLEME: 03 Aralık 2023 / 21.34
YAZAR: Gülcan Özer

Sıfır kilometre otomobiller için firmalar Aralık ayı fiyatlarını açıklamaya başladılar. Toyota Corolla fiyatları ne kadar oldu?

Toyota Corolla fiyat listesi Aralık 2023 belli oldu!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobiller için fiyatlar her ayın başında güncellenebiliyor. Otomobil firmaları o ayın fiyat politikasını ayın başında belirleyip fiyat listelerini oluşturuyorlar.

 Aralık ayının girmesi ile beraber otomobil firmaları fiyat listelerini yayından kaldırdılar. Yeni fiyat listeleri ise yavaş yavaş yayınlanmaya başlandı. Aralık ayında ilk fiyat listesini açıklayan firma ise Toyota oldu. Toyota Corolla Aralık ayı fiyatları ne kadar? 

TOYOTA ZAM YAPMADI! 

Toyota dünya genelinde en çok otomobil satışı yapan firmalardan birisi olarak Türkiye piyasasında da uzun yıllardır yer alıyor. Türkiye’de geniş bir müşteri ve bayi ağına sahip olan firma Aralık ayı için fiyatlarını belirledi. Açıklanan fiyat listeleri incelendiğinde ilk göze çarpan ise fiyatlarda herhangi bir zam yapılmaması oldu. Dev firma Aralık ayında bir önceki ayın fiyat listesinden satışlarına devam edecek. 

TOYOTA COROLLA ARALIK FİYAT LİSTESİ! 

Toyota Corolla otomobil piyasasında çok özel bir yere sahip olan model olarak öne çıkıyor. Dünya genelinde çok büyük satış rakamlarına ulaşabilen model 2022 yılında dünyada en çok satılan araba modeli olma başarısını göstermişti. 50 yıllık bir geçmişe sahip olan Toyota Corolla Türkiye’de en çok satılan model olmasa da hatırı sayılır seviyede müşteri potansiyeline sahip.

 Toyota Corolla için Aralık ayı fiyat listesi açıklandı. Toyota Corolla fiyatları şöyle belirlendi: 

-Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S: 1.002.800 TL

 -Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S: 1.149.000 TL 

-Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S: 1.228.550 TL

 -Toyota Corolla 1.5 Flame X-Pack Multidrive S: 1.311.900 TL

 -Toyota Corolla 1.5 Passion X-Pack Multidrive S: 1.430.000 TL

 Kampanya indirimli fiyat listesinden satışlar devam ederken firma Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S için 180.000 TL, Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S için ise 200.000 TL indirim imkanı sunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Düşük faizli ilk evim konut kredi kampanyasında son durum!

Düşük faizli ilk evim konut kredi kampanyasında son durum!