ANASAYFA Ekonomi Yeni yıla yatırım yaparak girmek isteyenler dikkat! Uzmandan herkesi sevindirecek yatırım aracı açıklaması geldi!

Yeni yıla yatırım yaparak girmek isteyenler dikkat! Uzmandan herkesi sevindirecek yatırım aracı açıklaması geldi!

Son dönemde altına olan ilginin ardından uzmanlar tarafından yeni yılda daha değerlenecek yatırım aracı açıklandı.
YAYINLAMA: 06 Aralık 2023 / 18.36
GÜNCELLEME: 06 Aralık 2023 / 18.36
YAZAR: Gülcan Özer

Son dönemde altına olan ilginin ardından uzmanlar tarafından yeni yılda daha değerlenecek yatırım aracı açıklandı.

Yeni yıla yatırım yaparak girmek isteyenler dikkat! Uzmandan herkesi sevindirecek yatırım aracı açıklaması geldi!

Bu sene altın fiyatlarında yaşanan ani yükselişin ardından yatırım yapmak isteyen kişiler tarafından merak edilenler artmaya başladı. Bu çerçevede Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş tarafından da yapılan açıklamalarda hangi dönemlerde yatırımın yapılması ya da yapılmaması gerektiğine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. 

Bir süredir oldukça hızlı bir yükselişin gerçekleşmesin ardından son günlerde yapılan açıklamalara göre belli bir seviyede düşüşlerin de görülmeye başlandığı ifade edildi. Konuya ilişkin vatandaşlar da hayal kırıklığı yaşamamak adına tüm yatırımını altına yapmaktan çok başka bir yatırım aracı arayışına daha girdi. Merakla beklenen yeni yatırım aracı açıklaması yaptığı değerlendirmeler ile son dönemde gündemden düşmeyen Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş’ten geldi. Memiş tarafından yapılan açıklamalarda beklentiler tek tek açıklandı. 

ALTIN VE EURO İÇİN YENİ YIL BEKLENTİSİ AÇIKLANDI! 

2023 senesinin geride kalmasına oldukça kısa bir zaman kalırken gelecek sene özellikle de altın ve euro için nasıl değişimlerin olarak merak konusuydu. Pek çok uzman tarafından yapılan açıklamalarda yeni yılda altın ve euronun daha da artacağı yönünde bilgilendirmeler yapıldı. Kendi kanalı üzerinden bu hafta için yeni açıklamalarda bulunan İslam Memiş de doların mı daha çok yükseleceği yoksa euronun mu artışa geçeceği yönündeki soruya "Tabii ki euro. Altın ve döviz kurları yükselmişken en ucuz kalan euro oldu benim nazarımda. Euro tarafındaki beklentim 2024 yılı için 50 lira üzeri." Şeklinde konuştu. 

Bununla birlikte altın hakkında ise yine merak edilenleri yanıtladı. Gram altında bir normalleşme dönemine girildiğinden bahseden uzman isim, ONS altın için ise 2350 dolar seviyelerinde bir beklentinin bulunduğunu ifade etti. 

YENİ YIL İÇİN YENİ YATIRIM ARACI DUYURULDU!

Altın, dolar ve euronun ardından İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalarda gümüşün değerleneceği haberi geldi. Yaptığı açıklamalarda şu an gümüşün 23.50 TL seviyelerinden işlem gördüğünü ifade eden Memiş, gelecek sene 30 TL’ye kadar ulaşabileceğini açıkladı.

EDİTÖR NOTU = Haberde yer alan ifadeler Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş’e ait olup, yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Davinson Sanchez'in sakatlığındaki son durum ne? Sanchez açıkladı!

Davinson Sanchez'in sakatlığındaki son durum ne? Sanchez açıkladı!