ANASAYFA Güncel MEB'den öğretmenlere yüzde 50 indirim açıklaması!

MEB'den öğretmenlere yüzde 50 indirim açıklaması!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusu ile milyonlarca öğretmene indirim yapılacağı müjdesi verildi.
YAYINLAMA: 21 Kasım 2023 / 20.41
GÜNCELLEME: 22 Kasım 2023 / 10.36
YAZAR: Gülcan Özer

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusu ile milyonlarca öğretmene indirim yapılacağı müjdesi verildi.

MEB'den öğretmenlere yüzde 50 indirim açıklaması!

Türkiye 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları için geri sayıma başlarken Milli Eğitim Bakanlığı son dakika indirim kararını açıkladı. Alınan karar kapsamında ülkemizde eğitim alanında hizmet veren öğretmenlere yönelik olarak Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık AŞ tarafından 24 - 30 Kasım tarihleri arasında Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile ana hat trenlerinde yüzde 50 indirim yapılacağı açıklandı. 

Söz konusu indirimli hızlı tren bileti hizmetinden Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenler ile araştırma merkezleri dahil yükseköğretim kurumlarında çalışan öğretim elemanları ve yabancı ülkelerde çalışan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğretmenler faydalanabilecekler. İndirimli yüksek hızlı tren bileti almak isteyen öğretmenlerin bu indirimden yararlanmak için öğretmen kimlik kartını ibraz etmeleri yeterli olacak. 

ÖĞRETMENLERE YÜZDE 20 İNDİRİM YAPILACAK! 

Bugünden itibaren geçerli olmak üzere 25 Kasım'a kadar devam etmek üzere Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü tarafından yurt içi varışlı APS, kurye ve posta kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim uygulanacak. 

Öğretmenler günü kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Trabzon, Diyarbakır, Erzurum, Konya, Sivas, Van ve Kayseri devlet tiyatroları müdürlükleri yerleşik sahnelerinden öğretmenlerimize 4 ücretsiz bilet verilecek. 

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü resmi sitesi üzerinden 23-26 Kasım tarihleri arasında yapacakları kitap alışverişlerinde yüzde 40 indirim hakkından yararlanırken 150 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücreti de talep edilmeyecek. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ING Bank’tan emeklilere 4.000 TL jesti!

ING Bank’tan emeklilere 4.000 TL jesti!