ANASAYFA Güncel Zonguldak ve İstanbul Şile'de 20 Kasım'da okullar tatil ilan edildi

Zonguldak ve İstanbul Şile'de 20 Kasım'da okullar tatil ilan edildi

Yağışlı ve fırtınalı hava tüm yurdu etkisi altına almaya devam ederken İstanbul Şile ve Zonguldak'ta eğitime ara verildi!
YAYINLAMA: 19 Kasım 2023 / 17.19
GÜNCELLEME: 19 Kasım 2023 / 17.19
YAZAR: Gülcan Özer

Yağışlı ve fırtınalı hava tüm yurdu etkisi altına almaya devam ederken İstanbul Şile ve Zonguldak'ta eğitime ara verildi!

Zonguldak ve İstanbul Şile'de 20 Kasım'da okullar tatil ilan edildi

Aniden bastıran kış pek çok şehirde olumsuzluklara neden olurken gözler okulların tatil kararına çevrilmişti. 10 Kasım 2023 Cuma günü başlayan 2023 - 2024 yılının ilk ara tatili sonrasında yarın ders zilini bekleyen öğrencilere tatil müjdesi geldi. 

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada Şile ilçesi için eğitim öğretime 1 günlük zorunlu ara verilirken Zonguldak'ta da şiddetli fırtına neden ile tatil kararı alındı. İşte 20 Kasım 2023 Pazartesi tatil ilan edilen iller ve son dakika tatil kararları… 

İSTANBUL'DA 20 KASIM OKULLAR TATİL Mİ, PAZARTESİ OKUL VAR MI?

İstanbul Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklamasını aktaran Şile Belediyesi “İstanbul’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile İlçesi’nde 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi’ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacaktır” diyerek tatil kararını aldı. 

ZONGULDAK'TA SON DAKİKA TATİL KARARI! 20 KASIM YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul Şile'nin yanı sıra Zonguldak'ta ta il genelinde okullar tatil ilan edildi. Zonguldak Valiliği tarafından yapılan açıklamada “ÖNEMLİ DUYURU Zonguldak il genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelde 20 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denilerek il genelinde Pazartesi günü okulların tatil ilan edildiği, engelli ve hamile personele de kamu kurum ve kuruluşları tarafından 1 günlük idari izin verildiği açıklandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÖSYM 2023 ALES/3 soru kitapçığı ve cevap anahtarını yayımladı

ÖSYM 2023 ALES/3 soru kitapçığı ve cevap anahtarını yayımladı