ANASAYFA Ekonomi Araç alacaklara Toyota’dan yüzde 0 faizle 200 bin TL taşıt kredisi duyuruldu!

Araç alacaklara Toyota’dan yüzde 0 faizle 200 bin TL taşıt kredisi duyuruldu!

Kasım ayına girilmesi ile birlikte markalar teker teker yaptıkları kampanyaları duyurmaya başladı. Son olarak Toyota tarafından kasım ayına özel Corolla modellerine özel kampanya duyuruldu.
YAYINLAMA: 10 Kasım 2023 / 23.42
GÜNCELLEME: 13 Kasım 2023 / 17.01
YAZAR: Serhat Karaman

Kasım ayına girilmesi ile birlikte markalar teker teker yaptıkları kampanyaları duyurmaya başladı. Son olarak Toyota tarafından kasım ayına özel Corolla modellerine özel kampanya duyuruldu.

Araç alacaklara Toyota’dan yüzde 0 faizle 200 bin TL taşıt kredisi duyuruldu!

Son senelerde araç fiyatlarının ani bir şekilde artış göstermesinin ardından vatandaşlar tarafından araç almak neredeyse hayal oldu. 

Durum bu şekilde olunca da araç sahibi olmak isteyen kişiler her ne kadar birikim yapsa da bir yandan yükselemeye devam eden fiyatlara yetişemez hal aldı. Bankalardan alınabilecek kredilerin faiz oranlarının da yükselmesinin ardından araç markaları duruma adeta el attı. 

TOYOTA'DAN BÜYÜK KASIM AYI KAMPANYASI! 

Bu ay içerisinde geçerli olmak üzere Toyota tarafından Corolla modeli için kredi verileceği öğrenildi. Konu ile ilgili belirlenen modellerde 200.000 TL’ye varan indirim uygulanacağı veya 200.000 TL, 12 ay %0 faiz fırsatı verileceği ifade edildi. Kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler için Toyota’nın resmi internet adresi üzerinden gerekli olan detaylara yer verildi.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

 Kasım ayı boyunca devam edecek olan bu kampanya çerçevesinde araç sahibi olmak isteyen kişiler tarafından kampanyanın detayları da merak konusu olmuştu. Toyota tarafından yayımlanan bu kampanya çerçevesinde detaylar şu şekilde verildi;

İlgili kampanya satışı yapılan Corolla Cross Hybrid modeli için bireysel müşterilerde Akbank tarafından sunulan 200.000 TL finansman tutarı , %0 faiz oranı ve 12 ay vadede, aylık toplam maliyet oranı %0,0947, efektif yıllık maliyet oranı %1,1420  ve tahsis ücreti  kullandırım tutarının 1.150 TL (BSMV dahil) ödeme seçenekleri ile geçerlidir. 

Kampanyada belirtilen finansman koşulları, anlaşmalı finans kuruluşunun belirlediği şartlarda geçerli olup, finans kuruluşu finansman sağlayıp sağlamamak konusunda serbesttir. 

Finans kuruluşunun başvuruyu reddetmesi ve finansman sağlamamasından Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. sorumlu değildir. 

Tahsis ücreti, finansman sağlanması için bir kereye mahsus, kullandırılan kredi tutarının binde beşi + BSMV olacak şekilde sınırlandırılmıştır. 

İndirimli fiyat ve %0 faiz kampanyaları birlikte kullanılamaz. 

Kampanya stoklarla sınırlıdır. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. dilediği zaman kampanya şartlarını değiştirme veya kampanyayı tamamen sonlandırma hakkına sahiptir.

İlanda yer alan modelin görsel ve donanımları Türkiye’de sunulan versiyonlardan farklılık gösterebilir.

 Bu modelin birleşik CO2 salımı 115-117 gr/km ve birleşik yakıt tüketimi 5,0-5,1 lt/100 km değerleri arasındadır.

ARAÇ KAMPANYAYA KATILIM İÇİN SON GÜN 31 KASIM! 

Otomobil sahibi olmak isteyen kişiler için yapılan duyuruya göre kampanyaya katılımda son günün 31 Kasım 2023 olduğu ifade edildi. Bu çerçevede yetkili Toyota bayilerine gidilerek ya da resmi internet adresini ziyaret ederek detaylı bilgiye ulaşılabileceği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altın yatırımı yapacaklara uzmandan kritik uyarı! Hakkınıza sahip çıkın

Altın yatırımı yapacaklara uzmandan kritik uyarı! Hakkınıza sahip çıkın