ANASAYFA Ekonomi Halkbank'tan kamu çalışanlarına özel 70 bin TL ihtiyaç kredisi!

Halkbank'tan kamu çalışanlarına özel 70 bin TL ihtiyaç kredisi!

Bankalar kredi kampanyalarını açıklamaya devam ederken Halkbank, kamu çalışanlarına özel 70 bin liralık ihtiyaç kredisini duyurdu. Halkbank'ın kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisini derledik.
YAYINLAMA: 02 Aralık 2023 / 14.22
GÜNCELLEME: 02 Aralık 2023 / 14.22
YAZAR: Gülcan Özer

Bankalar kredi kampanyalarını açıklamaya devam ederken Halkbank, kamu çalışanlarına özel 70 bin liralık ihtiyaç kredisini duyurdu. Halkbank'ın kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisini derledik.

Halkbank'tan kamu çalışanlarına özel 70 bin TL ihtiyaç kredisi!

Ülkemizde vatandaşlar çeşitli giderleri için nakit ihtiyaçlarını bankaların kredi paketleri aracılığıyla gideriyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) faiz artışı kararını sürdürürken bankaların kredi faizleri de güncellenmeye devam ediyor. 

Acil nakde ihtiyaç duyanların kredi araştırmaları hız kesmezken kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan ihtiyaç kredisi duyurusu geldi. Kamu bankalarının kredi kampanyaları vatandaşın gündeminde yer alırken Halkbank tarafından açıklanan ihtiyaç kredisinin kamu çalışanlarına özel 70 bin lira olarak verileceği bildirildi. Halkbank resmi internet sitesi üzerinden 70 bin liraya kadar 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunduğunu belirterek detayları da açıkladı. 

HALKBANK KAMU ÇALIŞANLARINA ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR 

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, kamu çalışanı müşterilerinin nakde olan ihtiyacını gidermek üzere resmi internet sitesi üzerinden kredi paketine ilişkin detayları duyurdu.

Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada ''Kamu Çalışanlarına Özel Kredi'' adıyla duyurduğu kredi paketi hakkında detaylara yer verdi. Kamu çalışanı müşterilerinin bireysel ihtiyaçları için kredi paketini oluşturduklarını bildiren Halkbank, ''Kamuda çalışan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için cazip faiz oranları ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle sunduğumuz bireysel kredi ürünümüzdür.'' ifadelerini kullandı.

Kamu çalışanlarına özel sunulan kredi paketine ilişkin hesaplama tablosu paylaşan Halkbank tarafından açıklanan detaylarda; Artan taksitli, Aylık eşit taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli olarak yapabileceğinizi belirtti. Kamu çalışanları için 70 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi vereceğini açıklayan Halkbank, örnek bir ödeme tablosu paylaştı.

Halkbank tarafından açıklanan kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisine başvurmak ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 70 bin lira tutarındaki ihtiyaç kredisinde 24 ay vade ve 3,95 faiz oranıyla aylık 5 bin 189 lira 79 kuruş ödeme olduğu kaydedildi. Toplam geri ödemenin ise 123 bin 354 lira 96 kuruş olduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ehliyet alacaklar için zam uyarısı yapıldı

Ehliyet alacaklar için zam uyarısı yapıldı