ANASAYFA Güncel Ehliyet alacaklar için zam uyarısı yapıldı

Ehliyet alacaklar için zam uyarısı yapıldı

Ehliyet almak isteyen milyonlarca kişiye 10 Aralık uyarısı yapıldı! Konu hakkında yapılan açıklamalara göre zamlı fiyatların uygulanmasına son günler kaldığı öğrenildi.
YAYINLAMA: 02 Aralık 2023 / 13.34
GÜNCELLEME: 02 Aralık 2023 / 13.34
YAZAR: Gülcan Özer

Ehliyet almak isteyen milyonlarca kişiye 10 Aralık uyarısı yapıldı! Konu hakkında yapılan açıklamalara göre zamlı fiyatların uygulanmasına son günler kaldığı öğrenildi.

Ehliyet alacaklar için zam uyarısı yapıldı

Özellikle bu sene pek çok alanda peş peşe zamların geldiği duyurulmuştu. Yapılan bu açıklamaların ardından ise son olarak ehliyet alacak kişiler için uyarı yapıldı. Açıklamalarda uzun süredir ehliyet fiyatları için beklenen zammın 2024 senesi itibariyle uygulanacağı öğrenildi. Gelmesi beklenen bu zam oldukça yüksek olmasının beklendiği belirtilerek kişilerin ehliyet alma işlemlerini geciktirmemesi gerektiği önerildi. 

MİLYONLARCA VATANDAŞA PEŞ PEŞE UYARI YAPILDI! 

Gelen zamların ardından vatandaşlar bu sene oldukça yüksek fiyatlardan ehliyet aldıklarından şikayet ederken, 2024 senesinde fiyatlara yeniden yüzde 100 zam uygulanacağı öğrenildi. Gelen bilgilere göre 27 Aralık tarihinde komisyon tarafından yapılacak toplantı sonucunda 2024 senesinde ehliyet fiyatlarına ne kadar zam geleceğinin öğrenileceği ifade edildi. 

Edinilen bilgilere göre işletmeciler tarafından fiyatlara yüzde 100'lük zam talebinde bulunulduğu ifade edildi. Güncel olarak şu an kurs fiyatlarına bakıldığı zaman yaklaşık olarak 8 bin TL'den başladığı bilinirken gelmesi beklenen zam sonucunda bu rakamların nasıl bir şekilde güncelleneceği de merak konusu oldu. 

YÜZDE 100 ZAMLI RAKAMLARDAN ÖDEME YAPILACAK! 

Bu konu hakkında pek çok bilgi verilirken edinilen ilk bilgilere göre 2024 senesine girilmesi ile birlikte B sınıfı ehliyet alım fiyatlarının 20 bin TL'yi bulmasının beklendiği ifade edildi. Ehliyet almanın girilen sınavlar ile birlikte uzun bir sürece tekabül ettiği bilinirken Aralık ayının başından itibaren kurslara başvuru yapılması, kişileri daha maliyetli bir ehliyet alma sürecinden kurtarmasının planladığına işaret edildi. 

2023 senesinin başından itibaren de uygulanan bu zamların ardından yeni zamlı fiyatları da kişilerin bütçesini zorlayacağı için ehliyet kurslarına bir an önce başvuru yapılması gerektiği belirtildi. Bu kurs fiyatlarının ise ilden ile ve ilçeden ilçeye değişiklik gösterdiği, 2024 senesinde hemen hemen tüm kurslarda oldukça yüksek bir zammın beklendiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emeklilikte yüksek maaş almak için bunlara dikkat edin...

Emeklilikte yüksek maaş almak için bunlara dikkat edin...