ANASAYFA Ekonomi ING Bank emekli maaş promosyonu Aralık kampanyası açıklandı

ING Bank emekli maaş promosyonu Aralık kampanyası açıklandı

Emekli maaş promosyonları için Aralık kampanyaları belli oldu. ING Bank’ın emeklilere Aralık ayının sonuna kadar yapacağı promosyon ödemeleri açıklandı.
YAYINLAMA: 05 Aralık 2023 / 10.48
GÜNCELLEME: 05 Aralık 2023 / 10.48
YAZAR: Gülcan Özer

Emekli maaş promosyonları için Aralık kampanyaları belli oldu. ING Bank’ın emeklilere Aralık ayının sonuna kadar yapacağı promosyon ödemeleri açıklandı.

ING Bank emekli maaş promosyonu Aralık kampanyası açıklandı

Emekliler geçim sıkıntısının tam ortasında kalırken ek kaynaklara dair büyük bir ihtiyaç doğru. Bir emeklinin ek kaynak temin edebilmesi için çok fazla da seçeneği bulunmuyor. Emekli maaş promosyonları en önemli ek kaynak olurken bunun da 3 yılda bir alınabilmesi emeklileri kısıtlıyor. Emekli maaş promosyonu kampanyalarından yararlanabilmek için Aralık ayını bekleyenlere yönelik bankalar kampanyalarda güncellemeler yaptılar. ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasında Aralık ayı tarifesi açıklandı. 

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONLARI NE KADAR?

 SGK ile ING Bank arasında yapılmış protokol kapsamında emekliler maaşlarını bu bankaya taşımaları ve ardından da promosyon sözleşme imzalamaları koşuluyla emekli maaş promosyonu almaya hak kazanıyorlar. ING Bank’ın emekli maaş promosyonu için ödeyeceği tutarlar açıklandı. Aralık ayında emeklilere yönelik uygulanacak tarife belirlendi. SGK’dan 3.500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 5.100 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.950 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlara 7.650 TL, 10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara 8.500 TL emekli maaş promosyonu ING Bank tarafından ödeniyor.

 EK NAKİT PROMOSYON! 

ING Bank’ın emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan müşterilere sunduğu ek bir imkan daha bulunuyor. Banka bu müşterilere yönelik ek nakir promosyon imkanı sağlıyor. Bunun için yapılması gereken tek şey ise otomatik fatura ödeme talimatı vermek oluyor. ING Bank otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere her fatura başı 1.000 TL ek nakit promosyon ödemesi yapıyor. Bir müşteriye 4 faturaya kadar ödeme yapılabilirken toplamda 4.000 TL ek nakit promosyon kazanılabiliyor. Böylece ING Bank’ın emekli müşterisi 4.000 TL daha fazla promosyon ödemesi almış oluyor. ING Bank’tan 8.500 TL emekli maaş promosyonu alan bir emekli müşteri şartı yerine getirmesi ile 4.000 TL daha ek promosyon alınca kendisine yapılan toplam promosyon ödemesi 12.500 TL’yi buluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Brokoli bağışıklık sisteminizi kale gibi yapacak!

Brokoli bağışıklık sisteminizi kale gibi yapacak!