ANASAYFA Ekonomi İş Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

İş Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında yapacağı ödemelerde Kasım ayı tarifesi güncellendi.
YAYINLAMA: 13 Kasım 2023 / 15.21
GÜNCELLEME: 13 Kasım 2023 / 17.01
YAZAR: Serhat Karaman

İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında yapacağı ödemelerde Kasım ayı tarifesi güncellendi.

İş Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

Türkiye’de emeklilere bankalar tarafından verilen emekli maaş promosyonları bütçeler için önemli bir destek görevi görüyorlar. Emekliler aldıkları bu promosyon ödemeleri ile bir ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Yaşanan ekonomik bozulmalardan dolayı emekliler zor günler geçirirken özellikle son dönemlerde bu katkının önemi çok daha fazla arttı. Emekliler de bankalardan alabilecekleri promosyon ödemelerini araştırmaya başladılar. 

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KASIM TARİFESİ!

 İş Bankası’nın emeklilere Kasım ayının sonuna kadar yapacağı maaş promosyonu ödeme tarifesi belirlendi. Emekliler bu ay içerisinde İş Bankası ile promosyon sözleşmesi imzalamaları halinde en az 4.500 TL ve en fazla da 7.500 TL maaş promosyonu ödemesi alabilecekler. Hangi müşteriye ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapılacağı ise o müşteriye SGK tarafından ödenen maaş tutarına göre belirleniyor. 

İş Bankası’nın açıklamasına göre emekli maaş aralığı 3.500 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL promosyon ödemesi yapılacak. Emeklinin maaş aralığı 3.500 TL ile 7.500 TL arasındaysa o zaman ödenecek promosyon tutarı 5.250 TL’ye yükseliyor. 7.500 TL ile 10.000 TL aralığında emekli maaşı alan müşterilere ise İş Bankası 6.750 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapıyor.

 En yüksek emekli maaş promosyonu ödemesini ise emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlar alacak. Bu emeklilere 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak. İş Bankası, promosyon ödemesi yapmak için esas aldığı emekli maaş tutarlarında eğer haciz veya nafaka kesintisi varsa bu tutarların düşülüp hesaplamanın öyle yapılacağını duyurdu. İş Bankası’ndan emekli maaş promosyonu ödemesini alabilmek için emeklilerin yapmaları gereken işlemler de belli oldu. 

Buna göre emekli müşteriler ilk işlem olarak emekli maaşlarını İş Bankası’na taşıyacaklar. Bu işlemin tamamlanması ile beraber İş Bankası ile emekli müşteri arasında promosyon sözleşmesi yapılıyor. Bu sözleşmenin süresi 3 yıl oluyor. Bu 3 yıl için emekli müşteri İş Bankası’na emekli maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyor. Bu söze karşılık ise İş Bankası da emekli, müşteriye nakit promosyon ödemesi yapıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Apple, 2024 yılına yepyeni özellikleriyle girecek

Apple, 2024 yılına yepyeni özellikleriyle girecek