ANASAYFA Ekonomi Renault Clio için fiyat listesi sürprizi açıklandı!

Renault Clio için fiyat listesi sürprizi açıklandı!

Aralık ayı fiyat listelerini güncelleyen Renault firması çok satan modellerden Renault Clio’nun fiyat listesini duyurdu. Renault Clio fiyatları ne kadar oldu?
YAYINLAMA: 05 Aralık 2023 / 18.26
GÜNCELLEME: 05 Aralık 2023 / 18.27
YAZAR: Engin Uzunoğlu

Aralık ayı fiyat listelerini güncelleyen Renault firması çok satan modellerden Renault Clio’nun fiyat listesini duyurdu. Renault Clio fiyatları ne kadar oldu?

Renault Clio için fiyat listesi sürprizi açıklandı!

Türkiye’de otomobil firmaları Aralık ayı için sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarını belirlediler. Firmalar fiyat politikalarını yıl sonu stoklarına göre farklı şekilde uyguladılar. Stokta fazla araç biriktiren firmalar araçların fiyatlarına zam yapamazken stok açısından rahat olan firmalar ise maliyet artışlarını fiyat listelerine ekliyorlar. Renault firması da olağan dışı bir finansal durum olmadıkça Aralık ayının sonuna kadar geçerli olacak fiyat listelerini açıkladı.

KASIM AYININ ŞAMPİYONU RENAULT!

Türkiye’de Kasım ayında yapılan otomobil satışlarının istatistikleri belli oldu. Buna göre sıfır kilometrede şampiyon olan Renault çok önemli bir çıkış yakaladı. Yıllık bazda en çok sıfır kilometre otomobil satan firma Fiat olurken Kasım ayında en fazla araç satışı Renault tarafından satıldı. Bunda Renault’un fiyat politikası ve kampanyaları etkili oldu.

RENAULT CLİO FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI!

Renault’un en çok satışını yaptığı otomobil modeli olan Renault Clio’nun fiyatı sürekli olarak sorgulanıyor. Bu otomobili satın almak isteyenler fiyatlardaki son durumu öğrenmek istiyorlar. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre Renault Clio fiyatlarında Aralık ayında herhangi bir değişiklik yapılmadı. Renault Clio yine Kasım ayı fiyat listesi ile Aralık ayında da satılmaya devam edilecek.

Renault Clio için açıklanan fiyat listesi şöyle:

Renault Clio equilibre 1.0 Sce 65 hp: 852.000 TL
Renault Clio equilibre 1.0 Tce x-tronic 90 hp: 949.900 TL
Renault Clio evolution 1.0 Tce X-Tronic 90 hp: 988.900 TL
Renault Clio techno esprit alpine 1.0 Tce X-Tronic 90 hp: 1.041.900 TL
Renault Clio techno esprit alpine E-Tech full hybrid 145 hp: 1.286.900 TL

Renault Clio için firmanın müşterilere ek olarak bir de kredi desteği imkanı bulunuyor. Bu kredi desteğinin koşulları Renault'un yetkili bayilerinden öğrenilebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hasan Arat transfer ateşini yaktı

Hasan Arat transfer ateşini yaktı