ANASAYFA Spor Hasan Arat transfer ateşini yaktı

Hasan Arat transfer ateşini yaktı

Beşiktaş'ın yeni Başkanı Hasan Arat, acilen futbol takımını toparlamaları gerektiğini belirterek transfer meselini çözeceklerini söyledi.
YAYINLAMA: 05 Aralık 2023 / 15.19
GÜNCELLEME: 05 Aralık 2023 / 15.19
YAZAR: Tahsin Kemer

Beşiktaş'ın yeni Başkanı Hasan Arat, acilen futbol takımını toparlamaları gerektiğini belirterek transfer meselini çözeceklerini söyledi.

Hasan Arat transfer ateşini yaktı

Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Beşiktaş'ın 35. Başkanı seçilen Hasan Arat, mazbatasını aldı. Hasan Arat, düzenlenen mazbata töreninden sonra basın mensupları ile bir araya geldi.

Arat, basın mensuplarının kendisine yönelttiği transfer, derbi gibi gündemdeki soruları yanıtladı.

HASAN ARAT TARAFTARLARI DERBİYE DAVET ETTİ

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 9 Aralık Cumartesi, Beşiktaş'ın Tüpraş Stadyumu'nda Fenerbahçe ile oynayacağı maçı değerlendiren Hasan Arat, ""Büyük bir maç. Seçilir seçilmez Fenerbahçe ile sahamızda oynayacağız. Stadı taraftarlarımızın dolduracağına ve takımımızın büyük performans göstereceğine inanıyorum. Tüm centilmenliğimizi Türkiye'ye göstermemiz lazım. Biz büyük bir kulübüz. Bunun değerini bilelim" dedi.

Hasan Arat, Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın tesislere giderek hemen görevinin başına geçtiğini aktardı. Ayrıca Arat, Futboldan Sorumlu Yönetici Feyyaz Uçar'ın da toplantının ardından tesislere gideceğini belirtti.

ARAT'TAN TRANSFER SİNYALİ

Arat, gelecek haftadan sonra transfer çalışmalarına başlayacaklarını ifade ederek, "Acilen transfer meselemizi çözeceğiz. Bir an önce futbol takımını toparlayacağız. Taraftarlarımız moralli olsunlar. Her inişin bir çıkışı vardır. Bunlar sıkıntılı günler olarak görülebilir. Beşiktaş büyük camiadır, çabuk toparlar" diye konuştu.

Futbol takımının işleyişi ile yönetim kurulunun fazla işi olmayacağını belirten Arat, "Samet Aybaba, cuma günü takımı ziyaret etmemi istedi. Arkadaşlarımla değerlendireceğiz. Biz futbol takımının işlerine karışmayacağız. Ama böyle bir ziyaret talep edilirse onu arkadaşlarımızla görüşeceğiz, değerlendireceğiz. Ama genel olarak tesislerde sporcularla normal işleyişle yönetim kurulunun fazla işi olmayacak" ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Citroen yıl sonuna özel yüzde sıfır faizli kredi fırsatını duyurdu!

Citroen yıl sonuna özel yüzde sıfır faizli kredi fırsatını duyurdu!