ANASAYFA Ekonomi Renault Clio ÖTV muafiyetli fiyatıyla satışta!

Renault Clio ÖTV muafiyetli fiyatıyla satışta!

Renault firması Kasım ayı araba kampanyalarını açıkladı. Firma tarafından yapılan duyuruya göre Renault Clio ÖTV muafiyetli fiyatıyla satışa sunuldu.
YAYINLAMA: 13 Kasım 2023 / 16.24
GÜNCELLEME: 14 Kasım 2023 / 10.03
YAZAR: Serhat Karaman

Renault firması Kasım ayı araba kampanyalarını açıkladı. Firma tarafından yapılan duyuruya göre Renault Clio ÖTV muafiyetli fiyatıyla satışa sunuldu.

Renault Clio ÖTV muafiyetli fiyatıyla satışta!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satışlarının artırılabilmesi için otomobil firmaları çok özel kampanyalar düzenliyorlar. Yıl sonu araba kampanyalarını erkenden devreye sokan firmalar müşterilere önemli imkanlar sunuyorlar. 2024 yılında yüzde 30 civarında daralma olacağını tahmin eden otomobil sektöründe firmalar 2023 yılı bitmeden satabilecekleri kadar aracı satabilmek için yoğun bir kampanya içerisine girdiler. 

RENAULT KAMPANYALARI AÇIKLANDI! 

Renault, Türkiye’de çok uzun yıllardır piyasayı domine eden firmalar arasında yer alıyor. Türkiye piyasasına hakim olan firma Kasım ayı araba kampanyaları ile de ses getirdi. Modellere göre değişmekle beraber müşterilere düşük faizli kredi destekleri veriliyor. Ayrıca Kasım ayında otomobil fiyatlarının yine cazip tutulduğu görülüyor. Firma ÖTV muafiyeti ile de otomobil satışı yaparak sınırlı sayıda müşteriyi yarı fiyatına otomobil sahibi yapıyor. 

ÖTV MUAFİYETİ NEDİR?

 Otomobil satın alırken uygulanan ÖTV muafiyeti son dönemlerde sık sık gündeme geliyor. Otomobil firmaları da buna dair özel kampanyalar yapıyorlar. Ancak bu kapsayıcı bir imkan değil ve herkes yararlanma fırsatı bulamıyor. Yüzde 90 ve üzerinde engeli olan kişiler sıfır kilometre otomobil alımlarında ÖTV ödemesi yapmıyorlar. Buna ÖTV muafiyetli otomobil satışı adı veriliyor. Bu koşulu sağlayamayanlar ise zorunlu olarak ÖTV ödemek durumunda kalıyorlar ve bu kampanyalar onları kapsamıyor. 

RENAULT CLİO ÖTV MUAFİYETLİ KAMPANYA 

Engelli raporu ile ÖTV muafiyeti elde edebilen müşteriler için Renault Clio kampanyası açıklandı. Müşteriler bu otomobili satın almak istediklerinde Kasım ayı kampanyası kapsamında 515.500 TL ödeme yapıyorlar. ÖTV ödenmeden satılan bu otomobil normalde 949.900 TL’ye satılıyor. Otomatik vites özelliği olan Renault Clio’nun bu versiyonu için ÖTV muafiyetli kampanya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İş Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?

İş Bankası emekli maaş promosyonu ne kadar oldu?