ANASAYFA Ekonomi Suzuki’den kredi ve takas destekli sıfır otomobil kampanyası!

Suzuki’den kredi ve takas destekli sıfır otomobil kampanyası!

Ülkemizde durmaksızın artan araç fiyatları son dönem kampanyalarla adlarından söz ettiriyor. Sıfır araç kampanyaları yakından takip edilirken Suzuki, kredi ve takas desteğinin detaylarını duyurdu.
YAYINLAMA: 21 Kasım 2023 / 12.18
GÜNCELLEME: 21 Kasım 2023 / 12.18
YAZAR: Gülcan Özer

Ülkemizde durmaksızın artan araç fiyatları son dönem kampanyalarla adlarından söz ettiriyor. Sıfır araç kampanyaları yakından takip edilirken Suzuki, kredi ve takas desteğinin detaylarını duyurdu.

Suzuki’den kredi ve takas destekli sıfır otomobil kampanyası!

Türkiye’de otomotiv sektörü büyümeye devam ediyor. Otomobil pazarına hemen her gün yeni bir araç giriş yaparken sıfır modeller de araç sahibi olmak isteyenlerin gündeminde yer alıyor. Hem sıfır araç almak hem de mevcut aracını yenilemek isteyenlerin araştırmaları sürerken kasım ayı kampanyaları de ilgi çekmeye devam ediyor. Otomobil firmaları kur farkını fiyatlara yansıtmaya devam ederken otomobiller de aylık zam almaya devam ediyor. Otomobil fiyatlarına zam gelmeye devam ederken satış rakamları da önceki dönemlere göre düşüş gösterdi. Araç satışlarının düşmesi de sektörde daralma endişesini beraberinde getirdi. Sıfır araç piyasasında yaşanan durgunluğun ardından sektör temsilcileri harekete geçti. Otomobil firmaları kasım ayına özel bir dizi fırsat duyurusu yaptı. Söz konusu kampanyalara Suzuki firması da dahil oldu. 

SUZUKİ’DEN KASIM AYINA ÖZEL KAMPANYA 

Sıfır otomobil tarafında kampanya yarışı hız kesmeden devam ederken Suzuki, sıfır otomobillerde takas ve kredi desteğini duyurdu. Suzuki ve DFSK kasım ayı kampanyaları kapsamında sıfır araç alacaklar için indirim, takas ve kredi desteği sunacağını açıkladı. Suzuki firması yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere kasım ayına özel alım seçeneklerini de resmi internet sitesi üzerinden detaylandırdı.  

Yıl sonu kampanyalarını kasım ayında başlatan Suzuki, tüm modellerinde aynı anda kullanılabilecek avantajlı kredi ve takas desteği fırsatını detaylandırdı. Tüketiciye sunduğu güçlü güvenlik, zengin donanım özellikleri ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan hibrit B hatchback segmentinin lideri Swift Hibrit modeline takas destekli 988 bin TL ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi seçeneğiyle ulaşmak mümkün.

 İddialı yeni yüzü, akıllı hibrit teknolojisine sahip motor sistemi, yakıt verimliliği, yüksek performansı, AllGrip 4x4 çekiş sistemini ve en güncel güvenlik donanımlarını bir arada sunan Suzuki S-Cross Hibrit modeli, kasım ayı boyunca 100 bin TL takas destekli 1 milyon 304 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi avantajıyla yeni sahiplerini bekliyor. 

AllGrip 4x4 veya 4x2 çekiş seçenekleriyle tercih edilebilen, standart sunulan güvenlik özellikleriyle segmentinde ön plana çıkan Suzuki Vitara Hibrit, ay boyunca takas destekli 1 milyon 244 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0.99 faizli kredi fırsatıyla SUV araç sahibi olmak isteyenleri bayilerde bekliyor. 

AllGrip teknojisine sahip 4x4 özelliğiyle ön plana çıkan, doğada olduğu kadar şehir içinde de üstün yetenekli Jimny modeline, takas destekli 1 milyon 584 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi avantajı ile sahip olunabiliyor. Kampanya detayları ve araç modelleri için Suzuki bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cezayir ziyareti başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cezayir ziyareti başladı