ANASAYFA Ekonomi Halkbank'tan Aralık ayı harcamalarınıza özel 300 TL hediye!

Halkbank'tan Aralık ayı harcamalarınıza özel 300 TL hediye!

Kamu bankası Halkbank tarafından yapılan son kampanyalara göre Aralık ayı kapsamında yapılacak olan harcamalara özel 300 TL indirimin uygulanacağı öğrenildi.
YAYINLAMA: 09 Aralık 2023 / 15.21
GÜNCELLEME: 09 Aralık 2023 / 15.21
YAZAR: Gülcan Özer

Kamu bankası Halkbank tarafından yapılan son kampanyalara göre Aralık ayı kapsamında yapılacak olan harcamalara özel 300 TL indirimin uygulanacağı öğrenildi.

Halkbank'tan Aralık ayı harcamalarınıza özel 300 TL hediye!

Yeni yıla kısa bir zaman kala bankalar tarafından vatandaşlara özel kampanyalar yapılmaya devam ediyor. 1 Aralık itibariyle geçerli olmak üzere Halkbank tarafından yayımlanan son kampanya kapsamında müşterilere özel yapılacak harcamalara 300 TL bonus elde edileceği öğrenildi. Yeni yıla özel olarak sunulan bu kampanyaya göre kişilerin sağlaması gereken başvuru şartları ve detaylar da açıklandı. 

HALKBANK'TAN YENİ YILA ÖZEL 300 TL İNDİRİM KAMPANYASI! 

Aralık ayı boyunca devam edecek olan yeni kampanya için Halkbank tarafından duyuru geldi. Yapılan açıklamalara göre yeni yıla özel olarak yapılan bu kampanya kapsamında kişilerin yapacağı giyim, optik, saat, kozmetik, kırtasiye, oyuncak, elektronik sektörlerindeki harcamalarına özel 300 TL hediye edileceği ifade edildi. 

Gelen bu duyurunun ardından Halkbank müşterisi olan kişiler tarafından kampanyadan nasıl faydalanılabileceği ve kampanyanın detaylarının neler olduğu hakkında merak edilenler artmaya başladı. Bankanın resmi internet adresi üzerinden yayımlanan bu kampanyaya göre detaylar tek tek açıklandı.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU!

 Halkbank tarafından yapılan açıklamalara göre; giyim, optik, saat, kozmetik, kırtasiye, oyuncak, elektronik sektörlerinde ilk 750 TL'den sonraki her 750 TL ve üzeri harcamaya 30, son 750 TL ve üzeri harcamaya 90, toplam 300 TL ParafPara verileceği ifade edildi. Bu kampanya kapsamında başvuru detayları ise şu şekilde verildi; 

Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.

 Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerekmektedir.

 Bir kart ile katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. İlk 750 TL’den sonraki 750 TL ve üzeri 7 adet harcamanın her birine 30 TL, en son harcamaya 90 TL ParafPara verilecek olup bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 300 TL’dir. 

Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR? 

Kişilerin banka üzerinden başvuru yapabilmesi için harcama yapmadan önce YENİ yazıp 3404‘e SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aralık ayı en yüksek promosyon veren bankaların tam listesi

Aralık ayı en yüksek promosyon veren bankaların tam listesi