ANASAYFA Ekonomi İş Bankası emekli maaş promosyonu yıl sonu kampanyası açıklandı!

İş Bankası emekli maaş promosyonu yıl sonu kampanyası açıklandı!

İş Bankası’ndan emekli maaş promosyonu ödemesi almak isteyenler için yıl sonu kampanyası açıklandı. İş Bankası emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödeyecek?
YAYINLAMA: 09 Aralık 2023 / 14.31
GÜNCELLEME: 09 Aralık 2023 / 14.31
YAZAR: Engin Uzunoğlu

İş Bankası’ndan emekli maaş promosyonu ödemesi almak isteyenler için yıl sonu kampanyası açıklandı. İş Bankası emeklilere ne kadar maaş promosyonu ödeyecek?

İş Bankası emekli maaş promosyonu yıl sonu kampanyası açıklandı!

Türkiye’de geçim sıkıntısı içerisinde kalan vatandaş grubunun içerisinde kapsamlı bir yer tutan emekliler kendilerine ek gelir imkanı oluşturabilmenin yollarını araştırsalar da önlerinde çok fazla da seçenek bulunmuyor. Emekliler ya çalışmaya devam edecekler ki bu oldukça zor bir durum ya da emekli maaş promosyonu kampanyası ile küçük de olsa bütçelerini destekleyecekler. İlk seçenek olarak maaş promosyonları devreye alınıyor.

Emekli maaş promosyonlarının ödemelerine dair banka banka araştırmalar yapıldıktan sonra karar veriliyor. Bazı bankalar çok iyi ödemeler yaparken bazı bankalar ise en alt seviyeden ödeme yapıyorlar. Emeklilerin maaş promosyonlarına ortalama seviyede ödeme yapan bankalardan birisi de İş Bankası oluyor. İş Bankası’nın emekli müşterilerine yıl sonu itibariyle yapılacak ödemeler belirlendi.

İŞ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU KAMPANYASI

İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyasına dair son bir açıklama yapıldı. Bu açıklama ile emeklilere yapılacak olan promosyon ödemeleri belirlendi. Emeklilerin maaşlarının miktarlarına göre şu ödemelerin yapılacağı bildirildi:

Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara: 4.500 TL
Emekli maaşları 32.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara: 5.250 TL
Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara: 6.750 TL
Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara: 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

3 YILLIK SÖZLEŞME YAPILIYOR

Emekli maaş promosyonu ödemeleri 3 yıllık promosyon sözleşmeleri karşılığında yapılıyor. Maaşını İş Bankası’na taşıyan emekliler ile bu banka arasında promosyon sözleşmesi imzalanıyor. Emekliler İş Bankası’na söz vererek 3 yıl boyunca maaşlarını bir başka bankaya taşımayacaklarını taahhüt ediyorlar.

Öte yandan emekli maaşlarına Ocak ayında zam gelecek olmasından dolayı aylıkları 10.000 TL’yi aşacak olanlar bu zammı beklerlerse bir üst maaş bareminden promosyon ödemesi alabilecekler. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı değişiyor mu?

Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı değişiyor mu?