ANASAYFA Spor Transferin gözdesi Abdülkerim Bardakçı için Galatasaray’ın planı belli oldu!

Transferin gözdesi Abdülkerim Bardakçı için Galatasaray’ın planı belli oldu!

Hem Galatasaray’da hem de milli takımda gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Abdülkerim Bardakçı çok sayıda kulübün transfer radarına girdi.
YAYINLAMA: 20 Kasım 2023 / 15.21
GÜNCELLEME: 20 Kasım 2023 / 15.21
YAZAR: Gülcan Özer

Hem Galatasaray’da hem de milli takımda gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan Abdülkerim Bardakçı çok sayıda kulübün transfer radarına girdi.

Transferin gözdesi Abdülkerim Bardakçı için Galatasaray’ın planı belli oldu!

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Almanya karşısında aldığı 3-2’lik galibiyetin mimarlarından birisi de Abdülkerim Bardakçı oldu. Başarılı futbolcu Galatasaray’daki iyi futbolunu milli takıma da taşımayı bildi. Gösterdiği performans ile kendisini dahi aşan yıldız futbolcu için şimdiden transfer söylentileri çıkmaya başladı. GEÇ AÇILDI! Abdülkerim Bardakçı daha önce yapması gereken çıkışı 29 yaşında gösterdi. 

Futbolculuğun olgun yaşında performansının zirvesine ulaşan Abdülkerim Bardakçı rakip forvetlerin adeta korkulu rüyası haline geldi. Bu başarısını istikrarlı bir şekilde sahaya yansıtan Abdülkerim Bardakçı için futbol otoriteleri geç açıldığı yorumlarını yapıyorlar. Daha genç yaşta bu performansa ulaşabilmesi durumunda Abdülkerim Bardakçı’nın kariyerinin çok daha farklı olabileceğinin altı çiziliyor. Her sezon bir takıma kiralanan başarılı oyuncu Konyaspor’da gösterdiği başarılı performansın ardından Galatasaray’a transfer olmuş ve ardından kendisini tam olarak gösterebilme imkanı bulmuştu. 

TRANSFERİN GÖZDESİ OLACAK! 

Abdülkerim Bardakçı bu sezon oldukça farklı bir performans ortaya koyuyor. Hem Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nde hem de milli takımda başarılı futbolu ile göz dolduran oyuncu şimdiden transferin gözdesi haline geldi. Çok sayıda önemli kulüp Abdülkerim Bardakçı için devre arasında Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Çok önemli transfer tekliflerinin gelmesine kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcu için Galatasaray’ın ise acele etmeye niyeti yok.

YAZ DÖNEMİ BEKLENECEK! 

Galatasaray için çok önemli bir futbolcu olan Abdülkerim Bardakçı için transfer stratejisi de belirlendi. Öncelikle sarı kırmızılılar Abdülkerim Bardakçı’yı devre arası transfer döneminde bırakmayacak. Onun yerine bu yaz oynanacak olan EURO 2024 beklenecek. Milli takım ile dev turnuvada yer alacak olan Abdülkerim Bardakçı ortaya koyacağı performans ile değerine değer katma fırsatı elde edebilecek. Galatasaray da turnuva sonrasında transfer tekliflerini değerlendirmeye alacak. Bu şekilde hem Abdülkerim Bardakçı Avrupa’nın 1. sınıf kulüplerine transfer olabilecek hem de Galatasaray tarihi bir transfer geliri elde edebilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası için ING Bank’tan faiz tahmini!

Merkez Bankası için ING Bank’tan faiz tahmini!